Links

Groot onderhoud atletiekbaan vanaf volgende week van start!

Geschreven door: Pieter van der Lucht op Donderdag 22 April 2010 18:18, 6265 keer bekeken

Na intensieve contacten in de afgelopen weken tussen de gemeente, av PEC 1910 en de Atletiek Unie is er vanmiddag (woensdag) een afrond overleg geweest. Uitkomsten van dit overleg waren:

1. College van B&W heeft ruimte in de begroting kunnen vinden voor groot onderhoud van de baan.

2. De werkzaamheden kunnen al meteen volgende week (week 17) beginnen en zullen ongeveer 5 weken duren.

3. De Atletiek Unie heeft groen licht gegeven voor de NK Junioren 2010 (25, 26 en 27 juni).

Het gevolg van dit positieve en zeer voortvarende proces is, dat er vanaf volgende week op alternatieve locaties getraind moet worden. Ook het middenterrein is niet bruikbaar vanwege het risico op vervuiling en/of verstoring van de werkzaamheden. Neem contact op met je trainer over de aanpassing van de trainingen in deze periode. Het vraagt van iedereen even wat creativiteit, maar dat moeten wij over hebben voor het resultaat.

Conclusie: Door alle partijen is heel hard en voortvarend gewerkt om tot dit belangrijke punt te komen. Vooral de inzet van de gemeente en haar bestuur is bijzonder geweest. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst. Nu vol gas aan de slag met het vervolg om op tijd een prachtige gerenoveerde atletiekbaan gereed te krijgen. Wij rekenen op jullie begrip voor het ongemak in de komende weken.

Frens Luning,

namens het bestuur.


Bijlagen