Links

Aan alles komt een eind...

Geschreven door: Joost Mulder op Woensdag 13 Oktober 2010 08:13, 7864 keer bekeken

Met het spetterende feest op zaterdag 9 oktober is een einde gekomen aan de viering van het honderdjarig jubileum van av PEC 1910. Bestuur, jubileumcommissie en de leden kijken (hopelijk) allen met veel plezier terug op tien maanden van diverse festiviteiten, allen in het kader van de sportieve prestaties in de afgelopen honderd jaar. Met als hoogtepunten op 10 juni de receptie voor (oud)leden en de aanbieding van het speciale jubileumboek; het NK Junioren op 25, 26 en 27 juni en natuurlijk de ouder-kind training voor de pupillen en de zeskamp voor Junioren ABCD op respectievelijk 2 en 9 oktober.

Maar aan alles komt een einde, dus ook aan 'onze' jubileumviering. Vanaf deze positie willen bestuur en jublileumcommissie iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan alle activiteiten die samen het jubileum van PEC tot een feest hebben gemaakt waar nog lang over nagepraat gaat worden!

En omdat een foto doorgaans meer zegt dan duizend woorden, vind je hier de foto's van het feest op 9 oktober, om nog eenmaal na te genieten. Veel plezier!

Met dank aan Yuke Mulder. Nog meer foto's op: http://www.OYPO.nl/ymfotografie


Bijlagen